Fredag d. 12. april på Estadio de Åbyhøj

Efter to træningsturneringskampe, hvor kun 2. og i særdeleshed 3. halvleg blev vundet, var det nu på tide for DGL’s damer at få point på kontoen. Kloster var forhindret. Set i lyset af hvor svær han er at få med ud til noget som helst, undrer det os da noget, at han havde en anden aftale. Men forhåbentlig var der også point i det…

Scenen var måske Århus’ bedste grusbane i Åbyhøj. Modstanderne var en flok gamle, bundrutinerede damer, der heldigvis også syntes at fredag aften skulle bruges på at spille fodbold.

Vi var klar fra start. Ganske vist var skudstatistikken efter de første 30 minutter 16-3 i deres favør (spøjst nok samme som halvlegsstillingen ved JAI 2. damers sidste kamp, øv). Men dels sad vi på meget af spillet, dels ramte de ikke rigtig målet og når de endelig gjorde, tog Lederhosen-Champ Maja hjemvendt fra de Østrigske Alper sig kærligt af dem med sikre indgreb. Så vi var faktisk rigtig fint med.

I starten af 2. halvleg kom de foran på en kvart chance, men i sand DGL-ånd kæmpede vi videre og midt i halvlegen kom forløsningen: Nyeste DGL-hit og Grønlandsfarer Malou får en dyb stikning, og udnytter chancen perfekt. 1-1. Alt er godt!

De ældste på banen var ved at være trætte, og der blev god plads at spille på. Ved et indkast i venstre side af banen, hvor alle spillere befandt sig (for sådan er 7-mands kvindefodbold), havde den snedige forsvarskrumtap og yndlingsslider Trine K set at der var plads til en lang aflevering mod mål. Der blev vekslet et kærligt og intenst blik mellem Trine og midtbane-chaufføren Lene og så kørte bussen. Lene udnyttede sikkert og fejrede i vanlig stil sin første scoring i forårssæsonen.

Stillingen holdt kampen ud, og de 3 point var hjemme og på falderebet skal det rettelig siges, at kampens spiller blev vores nye forsvarsklippe og friske pust Trine. Stærkt.