Der var lagt op til en fysisk kamp med mindre polerede spil på det ujævne græstæppe.

Kampen starter med nærkampe, lange bolde og få chancer.
Som første halvleg skrider frem, får begge hold bedre fat, men der bliver fortsat ikke skabt nogle chancer.
Første reelle chancer tilfalder den nye Patrick Sand, som han desværre misbruger efter en god Søften fodparade.
Efter 38 mins. spil får DGL efter en meget tvivlsom kendelse kampens første gule kort.
Søften formår ikke at ligge pres i overtal, hvor DGL står solidt i 2 kæder.

Starten på 2. Halvleg ligner på mange måder 1. Halvleg – ingen reelle chancer.
Søften får dog spillet sig igennem på højre side, hvor Steffen har en god skulderredning.
Et par minutter senere bliver Søften igen tilkendt et tvivlsomt frispark helt ude ved hjørneflaget.
Dette resultere i et præcist slået frispark, hvor Søften-anfører på flotteste vis får halv saksesparket bolden ind bag DGL keeperen.
Bagud 1-0, presser DGL på.
Minuttet efter får DGL et hjørnespark, hvor dagens “man of the match” laver et Jan Heintze mål, og udligner til 1-1.
Kampen bølger frem og tilbage, og det ligner længe en pointdeling, til trods for et dumt gult kort til DGL’s Morten Møller.
DGL har et skud på ydersiden af venstrestolpen.
DGL ligger pres på med 15 minutter igen, hvilket giver udbytte. Thorkil formår på smukkeste vis at score på et langskud, via den ene stolpe.
Herefter ligger Søften pres på for en udligning – det lykkedes dog ikke – DGL slår kontra, hvor Søften målmand godt og grundigt står og jokker i bolden, og Patrick kan let score til kampens resultat 1-3.

En stærk indsats af DGL, efter en kamp, hvor der ikke var meget flot spil.
DGL fejrede sejren hos klubbens sponsor, Oops.

Man of the match: Frederik Smed