På den første rigtige sommerdag i 2017 skulle slaget stå mellem Vejen if på 4. Pladsen og DGL drengene på 3. Pladsen.
Alle mand i truppen var tændt for start, og efter en god opvarmning var alle klar til at gå ind og yde deres bedste for at hive point med hjem.
1.halvleg:
DGL kom godt ud fra starthullerne og havde allerede i starten af kampen en 100% chance, som havde fortjent en lidt bedre skæbne, men desværre tog vejens keeper bolden. Heldigvis kom der hul på bylden efter ca. 18 min., hvor Jon ligger en bold i dybden, som Møller udnytter kynisk, 1-0 til DGL. 25 min. Spillet, Thomas Driblekonge med flot overblik, spiller Jon fri i feltet og bolden ligger i netmaskerne. Vejen havde et par diagonalbolde, som skabte lidt problemer for DGL drengene, men efter nogle justeringer blev der også styr på det defensive. Den næste chance kom efter 29 min. Spillet. Frispark, hvor Møller, smed og Jon udøver aftalerne til fulde. 3-0. Halvleg
2.halvleg:
Efter bananer sponsoreret af Steffen målmand blev 2. Halveg skudt i gang med med fuld fart. Vejen if lagde sig længere tilbage på banen og DGL skulle lige indfinde sig med dette, men udnyttede rummene godt til trods for en mere kompakt defensiv fra Vejens side. 5 kampe og 67 minutter skulle der gå før anfører Øvall synes han skulle til at få gang i målnæsen. Rygterne siger at han kan score en pige i byen ved blot at lave squat på dansegulvet og gå amok til “juras helte” (find den evt. På youtube) i dag er rygtet blot at han formåede at score med næsen på et flot indlæg fra Møller.
Kampen endte 4-0 på en flot sommerdag i det sydlige Danmark.
Dagens citat: “Det er bare så meget sjovere at vinde”