Undertippede Dgl 2000 slap fra mødet med rækkens mest stjernespækkede hold med skindet i behold. Med lidt held havde vi fået et point med hjem.

Silkeborg KFUM er et rigtig godt fodboldhold, som vi havde styr på det meste af kampen. Dog var der to af vores spillere , der glemte at dække op ved et hjørnespark kort efter vi var kommet foran 0-1. Og det var ærgerligt, at vi ikke kunne holde dem de sidste minutter, for Silkeborg-spillerne var begyndt at diskutere indbyrdes og med dommeren, fordi de ikke fik scoret, men målet gav dem lidt tro på det. De var ellers til at tale med, vores spillere holdt sig til aftalerne, så Silkeborg-spillerne ikke fik plads, lige indtil der kom et hjørnespark i vejen, og den var lidt hård ved os.

Vi var lige ved at stjæle et point, kampen viste, de ikke er usårlige, og i det meste af kampen havde vi dem der, hvor vi ville have dem. Silkeborg scorer desværre i kampens allersidste minut til slutresultat 2-1. Et ærgerligt nederlag, hvor vores målmand Steffen Sinding leverede en rigtig god indsats.