I halvanden time var HSM Arena i Grenå forvandlet fra en fodboldbane til et slagterhus, hvor De Gale blev klippet, hakket, mast og banket møre. Grenå havde til Søndags sæsonåbning af Jyllandsserien, valgt at spare deres fodboldspillere og i stedet inviteret alle de lokale slagtere.

Foran et stort publikum, som kunne nyde sensommerens varme sol, blev kampen sparket igang KL 15:00, og der skulle kun gå ganske få minutter inden DGL spilleren, Rune Mønster, blev udsat for et overgreb. En Grenå mand havde set sit lun på Rune’s smukke øjne, og forsøgte at stjæle det højre. Oplevelsen kaldte på en tidlig udskiftning til Mønster – det gjorde dog ikke den store forskel, da det blot var endnu en Mønster (Lasse) som betrådte græsset.

Kampen blev spillet i et tempo, som var særdeles tilskuervenlig. Det hele gik så langsomt, at efterspørgslen på slowmotion slet ikke var til stede. Et sammenstød imellem DGL keeper, Jakob, og DGL forsvarspilleren, Thomas, ledte tankerne tilbage på 11. sep. 2001, og var 1 halvlegs mest interessant moment.
“Jamen var der ingen gule kort?”, kan du så spørge – Nix. Linjedommeren var bror til spillerne fra Grenå og banedommeren formentlig ansat i cafeteriet. Det holdte kortene i lommen.

2 halvleg er ikke gammel inden et indlæg fra venstre side, slået i en halvdårlig højde, bliver til en chance for De Gale. Desværre har Grenå’s målmand netop fyldt pølserne og ved hjælp af tyngdeloven, får han lagt hele korpus på tværs af målet, og parerer De Gales forsøg.

Kampen fortsatte i AGF tempo, og fik pludselig besøg af smørbrødsjomfruen – i hvert fald blev der i 2. halvleg delt ostemadder ud, omend der blev kaldt på flere madder end der blev tildelt. 10 min før tid sætter Grenå deres Brazilianske superstjerne på banen, og han giver Skak, Anders og Emil nok at se til. Grenå spilleren har ladet sig inspirere af Rune Mønster (som er kommet på banen igen), og vælger at sparke til bolden efter dommerfløjt – værsgo – ostemad. I situationen efter, få sekunder før slutfløjt, har DGL inviteret til et åbent hus arrangement i feltet. Bolden bliver serveret for fødderne af en Grenå mand i nærheden af straffesparks-pleten, og nu skal han sådan set bare sende bolden i mål. Heldigvis har DGL målmanden læst avis hjemmefra, hvor der stod, at spilleren ville skyde kort hjørne. Målmanden ligger derfor allerede og venter på bolden, da afslutningen bliver sendt afsted. På mange måder en smuk situation.

Kampen ender 0-0 i en ganske kedelig affære. Heldigvis slap DGL fra Grenå med alle ben, øjne og tænder i god behold.