Med ny trænerduo var det et forventningsfuldt damehold, der gik på banen mod HEI mandag aften. HEI havde spillet to kampe og fået to meget klare nederlag. HEI kom dog med alt hvad de havde og DGL pigerne kunne ikke rigtig få spillet til at fungere i 1. halvleg. Det var fint spil, dog med mange fejl som hurtigt gav HEI pigerne muligheder. Heldigvis var de ikke skarpe nok til at omsætte deres mange chancer til mål.

I 2. halvleg kom der mere styr på DGL spillet, hvor meget plads på midten førte til fine sideskift, der gav muligheder op ad banen og ud over kanterne. Det var præcis den opskrift, der førte til det første DGL mål. En fin erobring på egen banehalvdel i starten af halvlegen af kampens MOM, Trine Kristoffersen, med tilhørende aflevering ind på midten og derfra videre ud på kanten til Anita, der kunne afdrible sin direkte modstander og slå bolden ind til forreste stolpe, hvor Joan fik ramt bolden godt og sendte den i kassen. Endelig 1-0 til DGL damerne! Der gik ikke lang tid før dette scenarie kunne gentage sig, og Joan igen sætter den i kassen, på et rigtig god oplæg fra Anita.

2-0 føringen skulle vise sig at være farlig. Midtvejs i 2. halvleg får HEI tilkæmpet sig et frispark på kanten af feltet i højre side. Et fint frispark bliver sat ind direkte, på en chanceløs Nanna i målet. 2-1. Med et kvarter tilbage af kampen og desværre ikke så mange kræfter, skulle vi nu holde dem fra endnu en scoring og selv forsøge at komme til fadet igen. De pressede på, og begge hold havde en hel del chancer, der skulle være sat ind. Det sker dog ikke og kampen ender dermed 2-1 til DGL damerne i sæsonåbningen.