Cif – dgl 2000 (20.092017)

Cif starter med at komme foran i første halvleg.
Dgl kæmper dog videre og får scoret fire mål – to i første halvleg og to i anden halvleg.
Vi ender dermed med at vinde 4-1 efter en brag af en kamp, hvor vi får en skadet målmand i første halvleg og derfor må spille uden udskiftere resten af kampen.

DGL 2000, Aarhus – Aabyhøj IF

På en tidlig efterårsaften skulle slaget ml. DGL 2000’s drenge og Aabyhøj IF stå.

Det blev til et kort og præcist oplæg, hvor nøgleordene var at arbejde benhårdt, være klar fra start og stå sammen på bedste DGL manér.

Aabyhøj lagde som forventet hårdt ud, og DGL kløede samtidig lige så hårdt på med genpres, bolderobringer midt på banen og farlige opmstillinger. Efter 20 minutter spillet skulle et perfekt sparket hjørnespark udnyttes til fulde. Andreas steg til vejrs, dukkede sig lidt, og kunne heade bolden i mål til 1-0. Scoring medførte at DGL fik lidt mere ro på bolden og der skulle ikke gå mere end 30 min. før den iskolde targetman Moneron kunne udnytte endnu en dødbold fra den kølige højre dør Møller. 2-0 til DGL. Pause

Med en peptalk, druesukker og bananer i blodet kunne DGL gå på banen med den klare mission at sejren skulle blive i deres favør. Det blev en hård opgave og der skulle igen arbejdes, da Aabyhøj gik på banen med stor intensitet og vilje til sejr. DGL’s vilje til sejr var blot større og efter Aabyhøj brændte straffe og Steffen målmand slap for gult/rødt pga. Nogle fine nye regler fra DBU, slap DGL med forskrækkelsen. Stadig 2-0.

Møller måtte udgå efter en hård tackling, hvor hele sidelinjen var enige om at havde han kommet igennem der, ville han have gjort det til 3-0. MOM blev han da også og sendt på skadestuen med en forhåbentlig ikke for medtaget arm.

I kampens døende minutter var DGL presset i bund, men der skete alligevel lækre ting og sager i DGL’s offensiv. Et højt pressende Aabyhøj mandskab blev fanget på en omstilling og efter en elastico og et par husmandsfinter kunne Jakob sende bolden diagonalt til Thomas Rasmussen bagerst i felt der med en lille kunstpause inden et kynisk spark kunne gøre det til 3-0.
Dette blev da også slutresultatet. Vigtig sejr, og så havde Tim lavet pølser også. Lækkert.

-Andreas W

Dgl 2000-Christiansbjerg 04.09.17

Damernes kamp mandag aften endte 2-1 efter en første halvleg, hvor vi kom bag ud 0-1.
I anden halvleg får vi dog scoret to mål og ender med at vinde kampen⚽️🤗

Vi havde en ny målmand med, Cathrine, som gjorde det rigtig godt og havde nogle vigtige redninger – så mange tak for hjælpen til hende! Cathrine starter vist fast i klubben inden længe 🙂
Derudover havde vi Lærke med, som kæmpede en brav kamp og gjorde det rigtig godt ude på kanten – lækkert med så mange gode spillere at trække på, når vi mangler spillere 🤗

Alt i alt, en god kamp!

SparKron Cup 2017 blev en succes

Da DGL2000 d. 5. august endnu engang afholdt SparKron cup, Århus’ eneste opvarmningsturnering til efterårssæsonen, var det med sol (og lidt regn), masser af fodboldglade herrer og damer og masser af #hygge.

Der blev solgt drikkevarer og mad i pavillonen, hvor Nikolaj “Store” Trangbæk havde sørget for et veloplagt barcrew.

Her ses et lille udsnit af dagen fanget i billeder.

Efterfesten afholdtes på Oops, hvor holdene kunne nyde en drink med hinanden og også deres rivaler fra stævnet.

Mange tak til alle frivillige for indsatsen, tak til dommere, spillere og tilskuere. #Respekt for jer.

Slagterhuset i Grenå blev holdt fra fadet

I halvanden time var HSM Arena i Grenå forvandlet fra en fodboldbane til et slagterhus, hvor De Gale blev klippet, hakket, mast og banket møre. Grenå havde til Søndags sæsonåbning af Jyllandsserien, valgt at spare deres fodboldspillere og i stedet inviteret alle de lokale slagtere.

Foran et stort publikum, som kunne nyde sensommerens varme sol, blev kampen sparket igang KL 15:00, og der skulle kun gå ganske få minutter inden DGL spilleren, Rune Mønster, blev udsat for et overgreb. En Grenå mand havde set sit lun på Rune’s smukke øjne, og forsøgte at stjæle det højre. Oplevelsen kaldte på en tidlig udskiftning til Mønster – det gjorde dog ikke den store forskel, da det blot var endnu en Mønster (Lasse) som betrådte græsset.

Kampen blev spillet i et tempo, som var særdeles tilskuervenlig. Det hele gik så langsomt, at efterspørgslen på slowmotion slet ikke var til stede. Et sammenstød imellem DGL keeper, Jakob, og DGL forsvarspilleren, Thomas, ledte tankerne tilbage på 11. sep. 2001, og var 1 halvlegs mest interessant moment.
“Jamen var der ingen gule kort?”, kan du så spørge – Nix. Linjedommeren var bror til spillerne fra Grenå og banedommeren formentlig ansat i cafeteriet. Det holdte kortene i lommen.

2 halvleg er ikke gammel inden et indlæg fra venstre side, slået i en halvdårlig højde, bliver til en chance for De Gale. Desværre har Grenå’s målmand netop fyldt pølserne og ved hjælp af tyngdeloven, får han lagt hele korpus på tværs af målet, og parerer De Gales forsøg.

Kampen fortsatte i AGF tempo, og fik pludselig besøg af smørbrødsjomfruen – i hvert fald blev der i 2. halvleg delt ostemadder ud, omend der blev kaldt på flere madder end der blev tildelt. 10 min før tid sætter Grenå deres Brazilianske superstjerne på banen, og han giver Skak, Anders og Emil nok at se til. Grenå spilleren har ladet sig inspirere af Rune Mønster (som er kommet på banen igen), og vælger at sparke til bolden efter dommerfløjt – værsgo – ostemad. I situationen efter, få sekunder før slutfløjt, har DGL inviteret til et åbent hus arrangement i feltet. Bolden bliver serveret for fødderne af en Grenå mand i nærheden af straffesparks-pleten, og nu skal han sådan set bare sende bolden i mål. Heldigvis har DGL målmanden læst avis hjemmefra, hvor der stod, at spilleren ville skyde kort hjørne. Målmanden ligger derfor allerede og venter på bolden, da afslutningen bliver sendt afsted. På mange måder en smuk situation.

Kampen ender 0-0 i en ganske kedelig affære. Heldigvis slap DGL fra Grenå med alle ben, øjne og tænder i god behold.

Kampens spiller: Skak

Sæsonstart for damerne: DGL2000 vs. HEI d. 29.08.2017

Med ny trænerduo var det et forventningsfuldt damehold, der gik på banen mod HEI mandag aften. HEI havde spillet to kampe og fået to meget klare nederlag. HEI kom dog med alt hvad de havde og DGL pigerne kunne ikke rigtig få spillet til at fungere i 1. halvleg. Det var fint spil, dog med mange fejl som hurtigt gav HEI pigerne muligheder. Heldigvis var de ikke skarpe nok til at omsætte deres mange chancer til mål.

I 2. halvleg kom der mere styr på DGL spillet, hvor meget plads på midten førte til fine sideskift, der gav muligheder op ad banen og ud over kanterne. Det var præcis den opskrift, der førte til det første DGL mål. En fin erobring på egen banehalvdel i starten af halvlegen af kampens MOM, Trine Kristoffersen, med tilhørende aflevering ind på midten og derfra videre ud på kanten til Anita, der kunne afdrible sin direkte modstander og slå bolden ind til forreste stolpe, hvor Joan fik ramt bolden godt og sendte den i kassen. Endelig 1-0 til DGL damerne! Der gik ikke lang tid før dette scenarie kunne gentage sig, og Joan igen sætter den i kassen, på et rigtig god oplæg fra Anita.

2-0 føringen skulle vise sig at være farlig. Midtvejs i 2. halvleg får HEI tilkæmpet sig et frispark på kanten af feltet i højre side. Et fint frispark bliver sat ind direkte, på en chanceløs Nanna i målet. 2-1. Med et kvarter tilbage af kampen og desværre ikke så mange kræfter, skulle vi nu holde dem fra endnu en scoring og selv forsøge at komme til fadet igen. De pressede på, og begge hold havde en hel del chancer, der skulle være sat ind. Det sker dog ikke og kampen ender dermed 2-1 til DGL damerne i sæsonåbningen.
Tak for støtten til Buur og kæreste!

Truppen: Nanna, Stine, Simone, Kristoffersen, K, Heidi, Annette, Anita og Joan
Kampens spiller: Kristoffersen
Målscorer: Joan
Målkvinder: Stine (1. halvleg), Nanna (2. halvleg)